таг: покажала

Позната причина за смртта на британската кралица Елизабета Втора

0
Официјалната потврда за смртта покажала дека причина за смртта на кралицата Елизабета Втора била староста. Оваа информација денеска ја објави британски ...

Науката вели дека жените треба да спијат повеќе од мажите

0
Добри вести девојки! Науката покажала дека мозокот на жените е многу покомплексен од мозокот на мажите, па...

Науката вели дека жените треба да спијат повеќе од мажите, еве...

0
Добри вести девојки! Науката покажала дека мозокот на жените е многу покомплексен од мозокот на мажите, па...

Постои мал ризик од сериозни компликации по прележан ковид-19 кај пациенти...

0
Студија спроведена во Данска покажала дека постои мал ризик од сериозни компликации по инфекцијата кај пациенти кои не морале да бидат примени во...