таг: поза

Ова е ИДЕАЛНАТА поза за двајцата партнери – ЌЕ УЖИВАТЕ!

0
Се вели дека фантастичната поза „jab-jum“ го ублажува стресот и води до неверојатно задоволство – Посебно е ефикасно ако партнерите го координираат...

Доминантен, емотивен или мрзелив: Омилената поза во кревет го открива карактерот...

0
Ако мисионерската поза му е омилена, знајте дека сте со маж кој сака да игра на сигурно. Секоја жена има поза во...