таг: подразбира

Како да избегнете мамурлак по новогодишната забава?

0
За новогодишните празници се подразбира дека ќе испиете уште неколку пијачки. Но, мамурлакот кој често доаѓа потоа во никој случај не е пријатно...

Бидете вистински слаткар: Најважни техники при приготвување кремови и украсување колачи

0
Правењето колачи подразбира и приготвување вкусен крем. Некогаш тоа е едноставно и лесно, некогаш бара посебна техника за која е потребно време...