таг: Подолиак

Четврта рунда разговори Русија-Украина, Подолијак: Техничка пауза во преговорите до утре

0
Украинскиот преговарач, Михаило Подолиак, на својот Твитер профил напиша дека е направена „техничка пауза“ во...