таг: подобрена

Подобрена ситуацијата со пожарите на грчкиот остров Евија, на Пелопонез сè...

0
Рано утрово, подобрена е ситуацијата со пожарите во северниот дел на островот Евија, додека пак ново разгорување има на Пелопонез во близина на...

Теохарис: Да се запре зголемувањето на нови случаи, да ја задржиме...

0
Сликата на земјата е подобрена, но треба да се концентрираме на квалитетот, да ги запреме новите случаи, да ја задржиме оваа позитивна слика...