таг: поднела

Крис Џенер по стапките на нејзините ќерки: Основа свој бренд за...

0
Крис Џенер поднела документи за регистрирање на неколку различни брендови за убавина и нега на кожата како „Kris Jenner Beauty“, „Kris Jenner...