fbpx

таг: подготвеноста

Повеќето Германци скептични околу вакцинацијата, Меркел реагираше со коментар

0
Во Германија, подготвеноста за вакцинација паднала на минимум од почетокот на епидемијата, пренесуваат тамошните медиуми. Како главна причина се наведува стравот од...

Зошто повеќето Германци не сакаат да се вакцинираат?

0
Во Германија подготвеноста за вакцинација падна на минимум од почетокот на епидемијата. Главната причина е стравот од несакани ефекти. Владата проценува дека...