fbpx

таг: „погрешната

„Фејсбук“ ја објави причината за шестчасовниот пад

0
Фејсбук ја обвини „погрешната промена на конфигурацијата“ за речиси шестчасовна блокада што спречи 3,5 милијарди од нивните корисници да пристапат до социјалните медиуми...

Неисправна промена на конфигурацијата причина за падот на Фејсбук

0
Фејсбук ја обвини „погрешната промена на конфигурацијата“ за речиси шестчасовна блокада што спречи 3,5 милијарди од нивните корисници да пристапат до социјалните медиуми...