таг: повеќедневните

Балканска безбедносна мрежа: Србија предничи со големи воени вежби во изминатите...

0
Повеќедневните маневри „Молневит удар 2021“ се трета голема национална вежба на Војската на Србија од 2016 година, а тие вежби ги рангираат српските...

ОВАА СОСЕДНА ЗЕМЈА СЕ ЗБОГУВА СО КОРОНАТА: Денеска само два нови...

0
По повеќедневните едноцифрени бројки кои се движеа од пет до девет новозаразени, во последното деноноќие во Албанија потврдени се само два нови случаи...