fbpx

таг: пленарната

Европратениците ќе гласаат за дигиталниот ковид сертификат

0
Европскиот парламент на пленарната седница која почнува денеска во Стразбур треба да го даде своето последно одобрување...

Заврши пленарната средба на лидерите од Западен Балкан на Брдо кај...

0
Заврши пленарната средба на лидерите од Западен Балкан на Брдо кај Крањ, кој траел подолго поради усогласување на заклучоците, кои ќе бидат соопштени...

Во Собранието почна расправата за Дополнителниот предлог-буџет за 2021

0
Пратениците на пленарната седница во Собранието денеска ја почнаа расправата по Дополнетиот предлог буџет за 2021 година. Вчера беше...