таг: Пластичните

Ќе биде свеж до 6 месеци: Најдобар начин за чување на...

0
Пластичните кеси овозможуваат задржување на влагата, што може да доведе до никнување на мувла или кромид. Наместо тоа, најдобро е да го префрлите...

Природната убавина секогаш победува

0
Многу често, пластичните операции за „подобрување на изгледот“ се проследени со негативни коментари. Според науката, тоа е затоа што човековата перцепција е наменета...

САКАЛА ДА ЛИЧИ НА БАРБИКА: Бугарка направила 26 пластични операции (ФОТО)

0
Пластичните операции речиси и да станале секојдневие и се прифатени од страна на луѓето. Имено, 24-годишната Бугарка Андреа од Софија сакајќи да...