таг: планирано

ЕУ и Германија во „конструктивен дијалог“ за постепено укинување на моторите...

0
По неколкумесечни преговори, конечното гласање беше планирано за следната недела, но беше одложено во петокот по противењето на германската автомобилска индустрија....

По Париз, и Брисел го забрани „Конвојот на слободата“ за да...

0
„Конвојот на слободата“, кој е планирано утре да пристигне во Париз, по урнекот на канадското...