таг: плавуши

Виц на денот: 11-ти октомври

0
Се шетаат две плавуши низ град и едната ја прашува другата:– Што се случило на 11ти октомври?– Аааа, не знам по Партизанска...

Виц на денот: Муабет

0
Две плавуши прават муабет:– Знаеш, тој знае дека сум во брак и пак спие со мене веќе цела година!– Па, овие мажите...

Виц на денот: Славење

0
Седат две плавуши и едната и вика на другата:– Еј види го пијаниот будала!– А кој е тој?– Абе еден пред десет...