таг: Пелагониско

Тутунарите од Пелагониско на блокади, попладне средба со министерот и откупувачите

0
Тутунопроизводителите од Пелагониско трет ден го блокираат магистралниот пат Прилеп – Градско. Не остатпуваат од своите барања – реална проценка...