таг: Пекарата

Пекара во Австрија со порака до вработените: До 18 јануари да...

0
Пекарата „Фелбер“ е првата компанија во Австрија што воведе забрана за работа на вработените без негативен тест за ковид-19. Одлуката е донесена...