fbpx

таг: „Парлер“

„Парлер“ го тужи „Амазон“

0
Социјалната мрежа „Парлер“ поднесе тужба против технолошката компанија „Амазон“, тврдејќи дека со нејзината суспензија донела незаконска и полтички мотивирана одлука во корист на...

Гугл ја блокираше апликацијата „Парлер“

0
Гугл ја блокираше апликацијата „Парлер“ затоа што дозволила дистрибуција на „екстремно лоша содржина“ што може да предизвика смртоносно насилство како што беше видено...