таг: пакт

Столтенберг: Пактот на Русија и Северна Кореја покажува взаемна поддршка на...

0
Новиот одбранбен пакт на Русија со Северна Кореја покажува зголемена усогласеност меѓу авторитарните сили и ја нагласува важноста на демократиите да претставуваат обединет...