fbpx

таг: Оштетувања

Оштетувања на мозокот, типични за пациенти со Алцхајмерова и Паркинсонова болест...

0
Оштетувања на мозокот, типични за пациенти со Алцхајмерова и Паркинсонова болест, се откриени кај луѓе кои починале од Ковид-19, открија научници од Универзитетот...