таг: Оцука

Оцука: Руските напади врз болниците, школите, критичната инфраструктура не само што...

0
Амбасадорот на Јапонија, H. E. Казуја Оцука, во обраќањето на Конференцијата „Украина- години на хероизмот“, истакна дека пред две години русија ја започна...