таг: оцрнува

Кина ги отфрла обвинувањата на НАТО за поддршка на руската војна...

0
Кина го обвини НАТО дека ја оцрнува земјата и побара од Алијансата да остане надвор од Азија, бидејќи нејзината војска демонстрираше зголемено влијание...