таг: оценка

Жителите на ЕУ релативно задоволни од животот, најнезадоволни Бугарите

0
Граѓаните на ЕУ дале просечна оценка од 7,1 од максимално можните 10 за своето севкупно задоволство од животот, јави дописникот на МИА од...

Експертите и бизнисмените задоволни од петтиот пакет мерки

0
Првичната оценка на експертите и бизнисмените за петтиот пакет економски мерки е позитива. Но реализацијата и ефектот...