fbpx

таг: Охајо

Преку лотарија и со награда од милион долари, оваа држава ја...

0
Американската сојузна држава Охајо ќе им додели парични награди од еден милион долари на пет случајно избрани лица кои се вакцинирани против Ковид-19...