таг: отпуштени

Владата ветува дека ќе ги врати на работа работниците отпуштени поради...

0
Илјадниците работници кои беа отпуштени од работа поради пандемијата, власта најавува дека ќе ги врати на работа. Од владата признаваат дека нема да...