fbpx

таг: откупувачите

Земјоделците и откупувачите од Струмичко очекуваат уште една успешна сезона

0
Градинарите и откупувачите од Струмичко очекуваат да продолжат позитивните трендови на успешни производствени и откупни сезони и во 2021 година....