fbpx

таг: откритие

Почетокот на Алцхајмеровата и Паркинсонова болест се забележува во очите

0
Лекарите направија важно откритие и објаснија како промените во мрежницата на окото можат да укажат на Алцхајмерова и Паркинсонова болест. ...

Редок камен со необична сличност со „Cookie Monster“ со вредност од...

0
Геолошкото откритие може да вреди околу 10.000 американски долари, откако се покажа дека внатрешноста на парче вулканска карпа изгледа како „Cookie Master“...