таг: Општата

Американката со потекло од Дебар на Општата болница ѝ подари уринометар

0
Општата болница со проширена дејност во Дебар, доби апарат за потребите на лабораторијата, донација на дебранка од САД. Нашата болница,...

Детското одделение во болницата во Кочани преполно со пациенти

0
Детското одделение во Општата болница во Кочани регистрира зголемен број пациенти со заболувања на горните и долните дишни патишта, кои се сместени на...

Хорор во болница во Косово: Телото на мртво бебе по грешка...

0
Против гинеколошкото одделение на Општата болница во Пеќ, Косово е покрената истрага, откако било откриено...

По 50 дена прв хоспитализиран ковид пациент во Дебар

0
Во ковид-центарот при Општата болница со проширена дејност во Дебар, по точно 50 дена, хоспитализиран е пациент заразен со Ковид-19, потврди Баки...

Ребаланс, опозицијата обвини за непродуктивни трошења

0
Привршува општата расправа на пратениците во Собранието по предлог ребалансот на буџетот. Пратениците од опозицијата обвинија дека...

Во гевгелиската болница нема ниту едно слободно место за ковид-пациенти

0
Во Општата болница во Гевгелија се исполнети до последно место расположливите капацитети за болничко лекување на пациенти заболени од Ковид-19, изјави денеска...

На инфективното одделение во Дебар само еден ковид пациент

0
На Инфективното одделение при Општата болница во Дебар хоспитализиран е само еден пациент, што е најмала бројка досега од отворањето на одделението на...