таг: Оптимистите

Размислувајте позитивно и верувајте во себе: Оптимистите живеат подолго од другите

0
Оптимистите имаат 50 проценти помалку шанси да заболат од срцеви болести. Песимистите не веруваат во ова. Науката, за среќа верува. Секој ден...