таг: опкружување

Мецола: Проширена ЕУ е најдобрата инвестиција во мирот, безбедноста, стабилноста и...

0
Во новото геостратешко опкружување, проширена ЕУ базирана на јасни цели, критериуми и заслуги, секогаш ќе претставува наша најдобра инвестиција во мирот, безбедноста, стабилноста...