таг: Операцијата

Десетици убиени во најголемите протести во казахстан досега

0
Безбедносните сили убиле десетици антивладини демонстранти во Казахстан во операцијата да се поврати ред во...

Истрага за имотот на албанскиот пратеник Рахман Раја и неговите внуци...

0
По операцијата под кодно име „Атос“, во која, покрај албанската полиција, беа вклучени и германската и белгиската полиција и која заврши со...

Навални го следеле со години пред да го отрујат

0
Операцијата за следење почнала уште од 2017 година, откако Навални најавил дека планира да се кандидира за претседател, па во следните три години...