таг: опаѓање

10 отсто од момчињата во земјава и 20 проценти од девојчињата...

0
Алармантен е трендот на опаѓање на менталното здравје кај девојчињата на 15-годишна возраст во земјава, при што повеќе од една третина се чувствуваат...