таг: Омикронсојот

Омикрон регистриран во 77 земји, Македонија засега не е меѓу нив

0
Омикрон-сојот се шири исклучително брзо и досега е забележан во 77 земји. Во Македонија сè уште не е регистриран случај на новиот сој,...