таг: ОМВ

Австриски ОМВ: Ќе продолжиме да го плаќаме рускиот гас во евра,...

0
Австриската групација за нафта и гас ОМВ ќе продолжи да го плаќа рускиот гас во евра, а не во рубљи, изјави...