таг: Означувајќи

Телефонските говорници во Њујорк заминуваат во историјата

0
Означувајќи го крајот на една ера, властите на Њујорк неделава ги отстранија речиси сите телефонски говорници во градот, коишто станаа „технолошки жртви“ на...