таг: одушевува

Aspark Owl е во салон, три милиони евра парче

0
Сцената подолго време се одушевува на јапонскиот автомобил Aspark Owl. Изложувањето на ова исклучително возило во салон во Осака го одбележува официјалниот почеток...