таг: Одложеното

Филмот „A Quiet Place Part II“ со рекордна заработка од 48...

0
Одложеното продолжение на трилерот „A Quiet Place“ стана најголемиот хит на северноамериканските бокс-офиси од почетокот на пандемијатa. Филмот „А Quiet...