таг: одење

За оние со седечка работа: Дневно е потребно 22 минути умерена...

0
Само 22 минути брзо одење дневно исто толку време одвоено за домашни работи или за трчање може да ги неутрализира негативните здравствени последици...

На луѓето им е поважно одењето во кафеани од сопственото здравје,...

0
Доколку услов за одење на свадба во затворен простор беше вакцинираноста со две дози и изминати две недели по втората доза, тоа би...

Најавената мерка стапи во сила во Франција: Од денес, ниту на...

0
Во Франција, од денес, секојдневните активности, како што се одење на кафе или возење со воз, ќе им бидат дозволени само на оние...