таг: Оддамна

Сопственичката помина покрај кучето како да е странец – веднаш ја...

0
Оддамна се знае дека не можете да поминете покрај вашето куче незабележано, а тоа  најдобро го докажува видеото објавено на страницата на Инстаграм...