таг: одговарајќи

Подготвен закон за паричен надоместок на стечајни работници без 15 години...

0
Премиерот Зоран Заев, одговарајќи на пратеничко прашање на Панчо Минов во врска со стечајните работници на кои...

Заев: Не ни требаат бајпас решенија, немаме алтернатива за членство во...

0
Премиерот Зоран Заев одговарајќи на новинарско прашање уште еднаш потврди дека Република Северна Македонија дома ќе ги продолжи реформите и ќе продолжи...