таг: одвраќање

Здружение за човекови права: Полицијата во Франција ги протерува и малтретира...

0
Франција спроведува политика на одвраќање од мигрантите кои сакаат да преминат во Обединетото Кралство, а протерувањето и малтретирањето луѓе станаа речиси секојдневна појава, според...