таг: одвивала

Младоженец лажирал сопствена кражба само за да избегне венчавка!

0
Мала драма се одвивала во градот Агринио во западна Грција, која добила судски епилог: идниот младоженец инсценирал грабеж за да ја избегне венчавката....