таг: одбележан

СКОРПИЈАТА И ЛАВОТ ДА СЕ ПОДГОТВАТ: Полната месечина во Бик носи...

0
Следниот период ќе биде одбележан со турбуленции. Полната месечина ја започнува последната сезона на затемнување оваа година на 19 ноември кога влегува во...