таг: одбележавме

Колумна на д-р Пенелопа Ѓурчилова: (Не)вклученоста на жените во јавниот живот

0
Пред неколку дена го одбележавме 8 март, Меѓународниот ден на жените. И покрај историската важност на овој ден, сметам дека секој ден е...