таг: ограничувачки

Норвешка ги попушта рестриктивните мерки

0
Норвешката влада ќе олесни некои ограничувачки мерки бидејќи силните рестрикции поради  коронавирусот, воведени пред две недели, се...

Загружувачка проекција: Ако во Франција не се преземат ограничувачки мерки пред...

0
Aко не се преземат ограничувачки мерки за спречување на епидемијата на Ковид-19 пред 7 јануари, од 22 може да се достигне врв...