таг: огледалото

Денес е 07.07 – чудесен ден кога се се менува: Што...

0
Броевите на огледалото се истите броеви кои се повторуваат во датуми, знаци, симболи – нумеролозите веруваат дека тие имаат посебно значење. Денес...