таг: Оглас

Се продава хрватскиот „остров на љубовта“ – ценa 10 милиони евра

0
Се појави оглас за продажба на дел од островот Галешњак, познат и како „островот на љубовта“. Цената е 10 милиони евра. „Остров...

Стан-гаража во Загреб го привлече вниманието на многумина

0
Оглас со наслов „Издавам мал, но убав стан-гаража во центарот на Загреб“ – за „стан“ во гаража, којшто наводно може да се изнајми...