таг: овозможено

„Фејсбук“ и „Инстаграм“ дозволиле ширење лажни вести за Ковид-19

0
Ширење дезинформации за коронавирусот е овозможено на десетици профили на „Фејсбук“ и „Инстаграм“, кои добиле приближно 370.000 следбеници во текот на изминатата година,...