таг: Овни

Бикот да направи се што може, Стрелецот да внимава во сообраќајот

0
ОВЕН За очекување е повеќето Овни да се забавуваат со конкретизирање на некои од претходните деловни идеи и да преземат одредени...

Дневен хороскоп за 3 мај: Погледнете и кон реалноста, не живејте...

0
ОвенНа емотивно поле, повеќето Овни ќе имаат потреба да влезат во домот и таму цeлосно да се опуштат. Најмногу ќе ви годи...