таг: ОвенПартнерот

Дневен хороскоп за 10 февруари: Бидете горди на своите инстинкти кои...

0
ОвенПартнерот има различни забелешки на вашето однесување, но оправдувањето не изгледа доволно убедливо. Послушајте нечија молба, исполнете нечија желба. Вашата загуба ја...