таг: ОвенОние

Дневен хороскоп за 27 јануари: Не избрзувајте во љубовта, сѐ што...

0
ОвенОние во врска веројатно слободното време ќе го поминуваат дома занимавајќи се со уредување на просторот. Ќе работите заедно со партнерот. Малите...