таг: објаснија

Четири типа на луѓе кои комарците „најмногу ги сакаат“

0
реклама Научниците објаснија зошто некои луѓе се неодоливи за комарците. Постојат четири типа...

Разликата помеѓу ковид-19 и сезонските алергии е во температурата

0
Алерголозите објаснија дека клучната разлика помеѓу сезонските алергии и симптомите на коронавирусот е појавата на зголемена телесна температура. Повеќето пациенти...

Почетокот на Алцхајмеровата и Паркинсонова болест се забележува во очите

0
Лекарите направија важно откритие и објаснија како промените во мрежницата на окото можат да укажат на Алцхајмерова и Паркинсонова болест. ...